Carne de vita cu ceapa si busuioc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 400 g de carne de vita(vrabioara sau rumstek)
  • - 4 ling sos soja dulce
  • - 4 ling amidon
  • - 3 ling ulei de arahide
  • - 4 cm radacina ghimbir taiat felii fine
  • - 4 cepe rosii sau albe
  • - 4 ling de nuoc-mam (sos de peste vietnam)
  • - frunze busuioc(dupa placere)

Mod de preparare

Amestecati ghimbirul maruntit, jumate sos soja, amidonul si carnea si lasati la marinat 1 ora la rece. Incalziti wokul cu putin ulei si adaugati carnea cu marinada, prajiti 2 minute amestecand. Luati carnea intr-o farfurie In wok puneti ceapa cu putin ulei, il lasati la prajit 2-3 minute amestecand incontinuu la foc tare, adaugati busuiocul, amestecati si apoi adaugati carnea, nuoc-mam, restul de soja.  Lasati inca vreo 3 minute si serviti cu orez cantonais sau cu taitei de orez.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise