Carne de vita cu ceapa si busuioc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 400 g de carne de vita(vrabioara sau rumstek)
  • - 4 ling sos soja dulce
  • - 4 ling amidon
  • - 3 ling ulei de arahide
  • - 4 cm radacina ghimbir taiat felii fine
  • - 4 cepe rosii sau albe
  • - 4 ling de nuoc-mam (sos de peste vietnam)
  • - frunze busuioc(dupa placere)

Mod de preparare

Amestecati ghimbirul maruntit, jumate sos soja, amidonul si carnea si lasati la marinat 1 ora la rece. Incalziti wokul cu putin ulei si adaugati carnea cu marinada, prajiti 2 minute amestecand. Luati carnea intr-o farfurie In wok puneti ceapa cu putin ulei, il lasati la prajit 2-3 minute amestecand incontinuu la foc tare, adaugati busuiocul, amestecati si apoi adaugati carnea, nuoc-mam, restul de soja.  Lasati inca vreo 3 minute si serviti cu orez cantonais sau cu taitei de orez.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise