Carne de vita cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • patrunje
  • condimentel
  • 1 capatana usuroi
  • 1 kg de ciouperci
  • 1/2 kg de carne de vita(manzat)

Mod de preparare

Se da morcovul prin razatoarea cea mai mica,se taie ceapa marunt si se caleste impreuna cu morcovul in putin ulei de masline.Se fierbe bine carnea,dupa care se taie cubulete.Ciupercile,spalate bine,se adauga peste ceapa si mocovii bine caliti si se lasa sa fiarba ciupercile pana scade apa pe care o lasa.Dupa ce ciupecile sunt bine fierte si apa a scazut se adauga carnea taiata cubulete,usturoiul si condimentele si se calesc bine.Se serveste calda cu smantana, mamaliguta si patrunjel deasupra. pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise