Carne de vita cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • patrunje
  • condimentel
  • 1 capatana usuroi
  • 1 kg de ciouperci
  • 1/2 kg de carne de vita(manzat)

Mod de preparare

Se da morcovul prin razatoarea cea mai mica,se taie ceapa marunt si se caleste impreuna cu morcovul in putin ulei de masline.Se fierbe bine carnea,dupa care se taie cubulete.Ciupercile,spalate bine,se adauga peste ceapa si mocovii bine caliti si se lasa sa fiarba ciupercile pana scade apa pe care o lasa.Dupa ce ciupecile sunt bine fierte si apa a scazut se adauga carnea taiata cubulete,usturoiul si condimentele si se calesc bine.Se serveste calda cu smantana, mamaliguta si patrunjel deasupra. pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise