Carne de vita cu sos vinatoresc ca acasa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g carne de vita
  • 5 morcovi medii
  • 60 g faina
  • 2 linguri zahar
  • 60 ml ulei
  • 4 foi dafin
  • otet
  • sare
  • piper
  • smintina
  • ulei
  • 400 g macaroane.

Mod de preparare

Se pune ulei cu carne de vita taiata felii si se inabusa. Se pune un litru de apa, 4 foi de dafin, 5 morcovi. Se fierbe pina carnea este foarte bine fiarta. Morcovii se dau pe razatoarea mica si se pun in sos. Separat, se face un pep din faina si apa care se adauga la sos. Se arde o lingura de zahar, se dizolva cu apa, se adauga la sos. Se potriveste cu otet si zahar. Feliile de carne se pun in sosul care se mai da intr-un clocot. Se serveste cu smintina si macaroane fierte trase in ulei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise