CARNE DE VITEL CU OREZ

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g orez,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei verde,
  • 2 rosii,
  • 400 g carne tocata de vitel,
  • 1/2 l supa de legume(se pot folosi cuburi knorr sau maggi) sau apa,
  • 1 lingurita chili,
  • sare,
  • piper,
  • ulei;

Mod de preparare

1.Ceapa se taie marunt, ardeiul se curata de seminte si nervuri si se taie in fasii subtiri. Se calesc apoi in ulei si , cand ceapa devine transparenta,, se adauga rosiile fara pielita si tocate marunt(si sucul lor), carnea tocata . Dupa 3 minute se adauga orezul, se amesteca bine 2 minute, apoi se adauga supa.

2. Vasul se acopera si se lasa la foc domol, 15 minute, pana ce orezul a absorbit tot lichidul. Se adauga chili, sare si piper. Se serveste cald.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise