Carne la gratar

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 caserola de mici
  • -500 g carnati
  • -500 g piept de pui
  • -500 g carne de porc
  • -sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Micii, carnatii, pieptul de pui si carnea de porc se aseaza pe gratarul fierbinte si se prajesc pe ambele parti, pana se rumenesc. Gratarul este potrivit atunci cand, la nivelul lui nu trebuie sa tii nici mai mult nici mai putin de 5 minute mana. Sfat: carnatii nu se inteapa cu furculita!

Se servesc cu paine, mustar si bere.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise