Carne la gratar

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 caserola de mici
  • -500 g carnati
  • -500 g piept de pui
  • -500 g carne de porc
  • -sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Micii, carnatii, pieptul de pui si carnea de porc se aseaza pe gratarul fierbinte si se prajesc pe ambele parti, pana se rumenesc. Gratarul este potrivit atunci cand, la nivelul lui nu trebuie sa tii nici mai mult nici mai putin de 5 minute mana. Sfat: carnatii nu se inteapa cu furculita!

Se servesc cu paine, mustar si bere.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise