Carne marinata in vin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • bucati de carne pentru gratar
  • o capatana usturoi
  • ienibahar,cimbru
  • tarhon, rozmarin
  • sare, piper
  • o cana vin rosu (se poate si alb)
  • o lingurita ulei

Mod de preparare

Mi-am taiat carnea felii, si am pregatit condimentele,

Usturoiul si ienibahar-ul le-am pisat si le-am amestecat cu cimbru, tarhon, rozmarin, sare piper si o lingurta mica de ulei, Asa arata dupa ce le-am amestecat bine,

Bucatile de carne se condimenteaza bine cu amestecul de usturoi si ierburi, Se toarna cana de vin si se amesteca putin cat sa patrunda vinul in fiecare bucata de carne,

O poza mai de aproape sa se vada ce bine arata,si are un miros super,

Se imbraca in folie transparenta si se lasa cateva zile la marinat in frigider.

Se rumenesc bine pe ambele parti,

Am servit cu piure de cartofi si castraveti bulgaresti,

Carnea a iesit foarte frageda si foarte buna la gust,

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise