Carne tocata cu castraveti

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): o ceapa mijlocie,
  • 2 castraveti murati (de 40 g fiecare),
  • 20 g unt sau margarina,
  • 250 g carne tocata (de vita),
  • sare,
  • piper,
  • 2 oua,
  • 3 rosii mici,
  • piper,
  • 2 felii de paine de secara,
  • inca 20 g unt,
  • 1/2 legatura codite de ceapa verde.

Mod de preparare

Se dau castravetii pe razatoarea mare. Ceapa, curatata si tocata marunt, se caleste in jumatate din cantitatea de unt sau margarina pana ce devine sticloasa. Se adauga carnea tocata, se sfarama putin cu o furculita, se sareaza, se pipereaza si se prajeste circa 3 minute. Se adauga castravetii si rosiile. Intr-o alta tigaie, se pune cealalta jumatate din cantitatea de unt sau margarina si se fac doua ochiuri (prajite pe ambele parti). Se adauga rosiile taiate in doua, se lasa putin sa se caleasca si se presara cu piper. Se ung feliile de paine cu unt si deasupra se pun, pe rand, carnea cu castravetii, cate un ochi, rosiile si se presara cu codite de ceapa verde taiate rondele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise