Cartofi

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 2 portii)
  • 6 cartofi de marime medie/mare
  • piept de pui
  • branza topita
  • carnaciori
  • muschi file
  • margarina/unt
  • cascaval
  • condimente diverse

Mod de preparare

1. Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert se decojesc.

2. Puneti la fiert carnea de pui. Dupa ce aceasta s-a fiert, maruntiti-o sau taiati-o in bucatele cat mai mici.

3. Cu o lingura scobiti cartofii. Pastrati miezul scos afara pentru mai tarziu.

4. Tapetati un vas de Jena cu unt si asezati cartofii in el.

5. Ii vom umple in urmatoarea ordine: un varf de unt in fiecare, carne, branza topita iar la final adaugam carnaciorii si muschiul file (taiate in bucati mici).

6. Din miezul care a ramas vom face un fel de \"capace\" pentru cartofii nostri (pentru mai multe detalii vedeti foto).

7. Radeti cascaval deasupra iar apoi adaugati condimentele preferate. Eu am pus: patrunjel uscat, usturoi, boia dulce, vegeta si piper.

8. Acoperiti vasul de Jena si introduceti cartofii la cuptor pentru aprox. 40 min. pana capata o nuanta frumoasa, aurie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise