Cartofi bavarezi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 200 ml smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 1 lingura de ceapa rosie razuita
  • 250 g carnati + 5 bucati de 8-10 cm lungime
  • 1 lingura de ulei
  • sare.

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele. intre timp, se amesteca cu telul smantana si cascavalul, se condimenteaza cu putina sare si cu ceapa rosie razuita si se adauga carnatii taiati rondele.

Cartofii si compozitia de smantana se pun intr-un vas termorezistent uns si totul se coace in cuptor pana cand cartofii absorb integral compozitia de smantana. Cand este gata, bucatile de carnati se asaza deasupra in forma de stea si se prajesc in cuptor.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise