CARTOFI COPTI CU BRANZA

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mai mari
  • 200g telemea de oaie sau capra
  • 100g cascaval
  • 1 lingurita chimen macinat
  • sare
  • ulei
  • 1 crenguta de rozmarin proaspat pentru aroma

Mod de preparare

Se spala bine cartofii cu un burete.Se ung apoi cu ulei cartofii si se aseaja intr-o tava de iena cu crenguta de rozmarin.Se lasa sa se coaca.Dupa ce s-au copt se lasa putin la racit,se cresteaza pe mijloc si cu ajutorul unei lingurite se scoate o parte din miez.Intr-un castron se amesteca branza pisata bine cu miezul scos de la cartofi,se adauga chimenul si putina sare(atentie la cat de srata este branza).Se umple cartofii cu acest amestec,se rade cascavalul deasupra,se pune din nou in iena si se mai lasa la cuptor cateva minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise