CARTOFI COPTI CU VINETE SI USTUROI

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg cartofi rosii
  • -1 vanata mica
  • -3 linguri ulei
  • -1 ceapa mica
  • -1 ardei gras rosu
  • -2 catei de usturoi
  • -4 linguri iaurt
  • -1 legatura patrunjel sau marar
  • -cimbru

Mod de preparare

Speli cartofii si ii pui la copt in cuptor. Calesti in ulei vanata taiat marunt pana se inmoaie. Adaugi ceapa taiata pestisori,ardeiul taiat fasii,usturoiul si putin cimbru.

Innabusi amestecul pana se inmoaie. Dupa ce s-au copt cartofii,ii tai rondele, torni peste ei iaurtul,

apoi amestecul de legume. Ornezi cu patrunjel sau marar.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise