Cartofi crocanti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • sare, 1 lingurita zahar, condimente (boia, piper, curry, etc.)
  • 4-5 linguri faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

1. Se curata cartofii, se taie in cubulete (1,5-2 cm).

2. Se fierb pe jumatate in apa cu sare si o lingurita de zahar.

3. Se scurg bine si se dau prin faina cu putina boia, sare, piper, curry sau allte condimente.

4. Se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc frumos. Sunt crocanti pe dinafara, pufosi si gustosi inauntru.

Eu ii prajesc in ulei de palmier cu zero colesterol, nu se arde si nu miroase.

Se pot manca simpli, cu branza, garnitura langa peste sau fripturi.

Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise