Cartofi cu afumatura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 60 g branza topita
  • 150 g cartofi fierti
  • 2 carnati afumati
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 3 rosi
  • 3 linguri de ulei
  • 3 linguri smantana
  • boia dulce
  • nucusoara
  • sare
  • piper. cimbru
  • busuioc.

Mod de preparare

Speli cartofi si ii fierbi in coaja in apa cu sare. Tai rosiile si ceapa rondele. Intr-un vas de yena uns cu ulei, pui cartofi curatati de coaja si taiati rondele, ceapa , rosiile, si carnati taiati la fel. Faci o pasta din branza topita, oua, smantana si condimente, pe care o torni deasupra carnatilor. Dai la cuptor pentru 15 minute. Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise