Cartofi cu afumatura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 100 g costita afumata
  • 200 g carnat afumati
  • 200 g smantana
  • 4 linguri ulei, sare piper, condimente dupa placere.

Mod de preparare

Fierbi cartofii in coaja. Cureti, tai felii, le calesti putin pe fiecare parte in ulei incins. Costita o tai cuburi, adaugi ceapa tocata marunt, le calesti,adaugi carnatul taiat felii subtiri sau cuburi,smantana, condimentezi.Obtii un sos in care adaugi feliile de cartofi.Dai un clocot, servesti mancarea calda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise