Cartofi cu ardei iute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
  • 2 ardei iuti
  • 1 lingura bulion
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura zahar
  • 4 rosii
  • 1 pahar vin alb
  • concentrat tip Delikat

Mod de preparare

Cartofii se curata, se taie felii si se pun intr-o tava cu putin ulei. Se adauga si o cana de supa din concentrat tip Delikat si se da tava la cuptor pentru 30 min. Ceapa se toaca si se caleste in putin ulei. Peste ceapa se pun ardeii iuti taiati feliute subtiri, usturoiul pisat, rosiile decojite si tocate, vinul alb. Se sareaza dupa gust. Sosul rezultat se pune peste cartofii copti, se amesteca bine, se mai da tava la cuptor 5 min., si se serveste cu patrunjel tocat deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise