Cartofi cu branza la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 200 g branza de vaci
  • 200 g cas
  • 3 oua
  • 1 pahar smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala bine cartofii si se fierb in coaja. Cand sunt fierti se curata si se taie felii potrivit de subtiri.

Intr-un vas de yena uns bine cu unt (sau ulei) se aseaza un rand de cartofi, se presara putina branza de vaci, apoi felii de cas, din nou un rand de cartofi si iar branza.

Se repeta aceasta operatie pana se pun toti cartofii si toata branza.

Se toarna pe deasupra ouale batute si amestecate cu smantana, se condimenteaza cu sare si piper.

Se da la cuptor 25-30 min.

Inainte cu 5 minute de a fi gata se presara cas ras peste cartofi.

Se servesc fierbinti dar sunt buni si reci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise