CARTOFI CU BUSUIOC SI ROSII

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi mari,
  • 4 rosii mari, fara seminte si coaja
  • 2 linguri pasta de rosii,
  • 150ml.supa de legume,
  • 1 ardei , galben, taiat cubulete,
  • 125g. ciuperci, taiate in 4,
  • 1 lingura busuioc tocat,
  • 50g .branza rasa,
  • sare ,(dupa gust)
  • piper, (dupa gust)

Mod de preparare

1. Cartofii se taie in 8 si se fierb in apa cu sare 15 minute. Se scurg de apa si se pun intr-o forma de Jena. Rosiile se taie rondele si se pun peste cartofi impreuna cu supa de legume si pasta de rosii.

2. Ardeiul taiat cubulete, ciupercile taiate in 4 si busuiocul tocat se pun peste rosii si se presara sare si piper. Branza rasa se pune deasupra si se baga la cuptor, la 190°C ,timp de 15-20 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise