CARTOFI CU BUSUIOC SI ROSII

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi mari,
  • 4 rosii mari, fara seminte si coaja
  • 2 linguri pasta de rosii,
  • 150ml.supa de legume,
  • 1 ardei , galben, taiat cubulete,
  • 125g. ciuperci, taiate in 4,
  • 1 lingura busuioc tocat,
  • 50g .branza rasa,
  • sare ,(dupa gust)
  • piper, (dupa gust)

Mod de preparare

1. Cartofii se taie in 8 si se fierb in apa cu sare 15 minute. Se scurg de apa si se pun intr-o forma de Jena. Rosiile se taie rondele si se pun peste cartofi impreuna cu supa de legume si pasta de rosii.

2. Ardeiul taiat cubulete, ciupercile taiate in 4 si busuiocul tocat se pun peste rosii si se presara sare si piper. Branza rasa se pune deasupra si se baga la cuptor, la 190°C ,timp de 15-20 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise