CARTOFI CU CARNACIORI LA CUPTOR

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 6 cartofi de marime medie
  • - 2 carnaciori subtiri
  • - 1 ceapa mare
  • - 2 catei usturoi
  • - 1 rosie mare
  • - ardeu verde, ardeu rosu
  • - 1 ou
  • - cascaval ras
  • - cateva fire de patrunjel
  • - condimente:sare, piper, chilli sau boia iute

Mod de preparare

Se curata si se spala cartofii. Se taie rondele de grosimea degetului si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb de jumatate. Intre timp se taie carnaciorii rondele subtiri si se calesc pe ambele parti in putin ulei, se scot pe o farfurie, si in acelasi ulei punem ceapa taiata cubulete la calit, adaugam ardeii, rosia taiata cubulete mici precum si usturoiul tocat. Se calesc toate vreo 3 minute si adaugam carnaciorii. Se amesteca si se condimenteaza cu sare, piper si chilli. Intr-o tava se pune jumatate din cartofi, ii stropim cu putin ulei, apoi punem compozitia de legume si carnaciori si acoperim cu restul de cartofi. Cascavalul ras amestecat cu patrunjelul tocat se pune deasupra cartofilor si apoi si oul batut bine. Se da la copt pentru aproximativ 20-30 minute. Se pot servi cu diverse salate sau cu ridichi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise