Cartofi cu carnati la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 carnat trandafir sau 300 g cabanos
  • 3-4 oua
  • 150 g cascaval
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri ketchup
  • 20 ml ulei
  • cateva fire de patrunjel
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Curatati ceapa, morcovul si cartofii. Tocati marunt ceapa, taiati morcovii felii subtiri, cartofii felii mai grosute, de 7-8 mm iar carnatii felii de 4-5 mm grosime.Puneti uleiul intr-un vas de sticla termorezistenta, ceapa tocata, feliile de morcov, deasupra un rand de felii de cartofi, feliile de carnati, apoi acoperiti cu ultimul rand de felii de cartofi.

Turnati in vas 250-300 ml apa, puneti capacul si dati-l la cuptorul preincalzit, la foc mediu, 30 minute. Preparati un amestec omogen din oua, lapte, ketchup sare, piper si turnati-l peste cartofi. Radeti deasupra cascaval si dati cartofii la cuptor, fara capac, inca 10-15 minute sa se rumeneasca frumos.

Garnisiti portiile cu frunze de patrunjel, felii de ridichi, rosii, castraveti, etc. Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise