cartofi cu carne la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -5 cartofi medii
  • -1-2 morocov
  • - 4 catei usturoi
  • - 2 pulpe pui(superipare si inferioare)
  • -sare,piper
  • -ulei
  • -boia
  • -cimbru
  • -rozmarin
  • -oregano
  • -parunjel
  • -vas yena cu capac

Mod de preparare

Se curate legumele apoi se taie felii. Carnea se lasa in apa cu sare 30 min. Se pun in vas cartofii se se condimenteaza cu sare piper, oregano, rozmarin si cimbru dupa care se\"\" stropesc\"\"cu ulei Carnea se condimenteaza cu oregao, zormarin, boia sare si piper. Se adauga usturoiul strivit cu lama cutitului. Se acopera vasul cu alt capac si se da la cuptor 40min. Se serveste cu patrunjel tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise