Cartofi cu ceapa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1
  • 500 kg cartofi
  • 150 ml ulei
  • 250 g ceapa
  • 300 ml supa
  • sare
  • piper
  • dupa gust.

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie felii si se asaza intr-o tava cu ulei, adaugandu-se ceapa curatata, spalata si taiata felii (rondele), apoi inabusita. Se amesteca componentele in tava, adaugind sare si piper. Se introduce tava la cuptor pentru gratinare. Cind sau rumenit frumos, se scoate tava si se portioneaza. Se recomanda ca garnitura la preparate din carne.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise