Cartofi cu ceapa verde, sunca si cheddar

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • Un ardei gras rosu
  • 5 cepe verzi
  • 150g branza cheddar rasa
  • 150g sunca
  • 1 lingurita paprika
  • 200g smantana lichida/single cream

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180 grade. Fierbeti cartofii taiati felii in apa cu sare. Taiati ardeiul fasii iar ceapa rondele. Radeti branza.

Amestecati cartofii cu legumele si sunca taiata cubulete.

Asezonati si puneti deasupra paprika.

Bagati totul la cuptor pana se aureste. Puneti smantana si branza rasa, apoi mai lasati la cuptor pana se

topeste.

Serviti cat este fierbinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise