Cartofi cu ceapa verde, sunca si cheddar

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • Un ardei gras rosu
  • 5 cepe verzi
  • 150g branza cheddar rasa
  • 150g sunca
  • 1 lingurita paprika
  • 200g smantana lichida/single cream

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180 grade. Fierbeti cartofii taiati felii in apa cu sare. Taiati ardeiul fasii iar ceapa rondele. Radeti branza.

Amestecati cartofii cu legumele si sunca taiata cubulete.

Asezonati si puneti deasupra paprika.

Bagati totul la cuptor pana se aureste. Puneti smantana si branza rasa, apoi mai lasati la cuptor pana se

topeste.

Serviti cat este fierbinte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise