1.Se incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
2.Se intinde aluatul foietaj si se taie cercuri de diferite dimensiuni.Se aseaza cercurile (eu le-am alungit putin, pentru a nu avea o forma perfecta de cerc) pe o tava stropita cu putina apa, apoi se ung cu miere.Se dau la cuptor 10-15 minute, pana se rumenesc.
3.Se fac bilute din pasta de zahar verde (pentru mazare) , iar din pasta portocalie/rosie se formeaza morcovi, carora, pe urma, li se pun codita din pasta de zahar verde.
4.Se pun intr-un bol “cartofii”, “mazarea”si “ morcovii”, apoi se servesc.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise