Cartofi cu piept de pui la cuptor

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 1 kg cartofi nesfaramiciosi,
  • 8 felii subtiri de piept de pui (a 80 g),
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita ulei de masline,
  • 3 catei de usturoi,
  • 2 crengute rozmarin,
  • 1/4 l zeama concentrata de carne (Knorr+apa).

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie felii foarte subtiri. Se sareaza si se pipereaza feliile de carne (pe ambele parti) si se aseaza un strat de cartofi, unul de carne etc. intr-o forma de budinca unsa cu ulei. Se curata usturoiul, se toaca marunt, se amesteca cu acele de rozmarin si se presara peste cartofi. Se toarna deasupra si zeama de carne, se dau la cuptorul incins la 220gr.C si se lasa sa se patrunda si sa se gratineze 35-40 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise