Cartofi cu smintina

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cartofi
  • 1 ceapa (marimea in fuctie de cita se prefera)
  • sare
  • piper
  • un pahar mare de smintana
  • patrunjel sau marar

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie in cubulete micute, se pune apa cit sa ai acopere si se pun sa fiarba. Se spumuiesc, se pune ceapa taiata marunt peste si cind sunt aproape fierti se pune si paharul de smintina si se mai da intr-un clocot. Dupa ce cartofii sunt fierti si smintina s-a omogenizat, se pune deoparte si se adauga patrunjelul sau mararul. Este foarte simplu de facut si foarte delicioasa pentru cei care iubesc mincarurile care au la baza smintina.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise