Cartofi cu sos de branza si ridichi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 1,2 kg cartofi nesfaramiciosi,
  • 6 linguri ulei,
  • 1 lingurita maghiran uscat,
  • sare,
  • piper,
  • 1/2 castravete,
  • 1 legatura ridichi,
  • 1 legatura codite de ceapa verde,
  • 500 g branza de vaci,
  • 150 g iaurt,
  • 1 legatura patrunjel.

Mod de preparare

Se-ncinge cuptorul (cu tava inauntru) la 200°C. Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie spalturi. Se bate uleiul cu maghiranul, sarea si piperul si se amesteca cu cartofii taiati.

Se aseaza cartofii in tava incalzita si se dau 40 de minute la cuptor, intorcandu-i din timp in timp.

Castravetele curatat si taiat in doua si ridichile curatate si spalate se taie cubulete. Coditele de ceapa verde se spala, se zvanta si se taie rondele. Se amesteca toate cu branza de vaci si iaurtul si se gusta de sare si piper. Se presara patrunjelul verde peste cartofi, care se servesc calzi, impreuna cu sosul de branza si ridichi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise