Cartofi cu sos si costita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • o ceapa
  • 300 g smanana
  • 200 g costita
  • sare, piper, patrunjel si marar verde

Mod de preparare

Fierb cartofii in coaja,las sa se raceasca, decojesc si tai felii.

Prepar sosul: tai cubulete de costita, o calesc, adaug ceapa, le calesc impreuna, adaug smantana, condimentez, las pe foc 5 minute sa captete gust.

Adaug cartofii feliati, mai las inca 5 minute pe foc, presar cu verdeata, servim cat e cald, cu muraturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise