Cartofi frantuzesti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 50 gr cascaval
  • 200 gr branza oaie
  • marar
  • 40 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • 40 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Cartofii se fierb,se curata si se taie rondele.Se unge o tava cu unt si se pun cartofii in strat gros,branza rasa si restul de cartofi.

Se amesteca smantana cu galbenusurile,sare si marar si se toarna peste cartofi,deasupra se rade cascaval si seda la cuptor,la foc mic timp de 30 40 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise