Cartofi frantuzesti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 50 gr cascaval
  • 200 gr branza oaie
  • marar
  • 40 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • 40 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Cartofii se fierb,se curata si se taie rondele.Se unge o tava cu unt si se pun cartofii in strat gros,branza rasa si restul de cartofi.

Se amesteca smantana cu galbenusurile,sare si marar si se toarna peste cartofi,deasupra se rade cascaval si seda la cuptor,la foc mic timp de 30 40 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise