Preincalzesti cuptorul la 180 de grade, cureti cartofii si ii tai rondele ca pentru cipsuri. Ungi o tava cu 1/2 din unt, amesteci smantana cu laptele intr-un castron. Asezi 1/2 din cartofi in tava unsa cu unt, ii stropesti cu 1/2 din cantitatea de lapte cu smantana, presari nucsoara, sare si piper. Procedezi la fel si cu restul cartofilor, apoi acoperi totul cu cascavalul sau svaiterul ras. Presari untul ramas in bucatele mici si dai la cuptor pentru 11/2h. Daca observati ca se rumenesc prea repede(si asa mi s-a intamplat si mie, dar am observat dupa ce erau deja rumeniti), acoperiti tava cu folie de aluminiu in timpul coacerii.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise