Cartofi gratinati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • unt
  • smantana dulce
  • cascaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe 1 kg de cartofi in coaja. Cand sunt gata, se decojesc si se taie in patru. Separat ungem o tava cu unt, dupa care asezam primul strat de cartofi. Peste acestia punem smantana dulce. Se mai pune inca un strat de cartofi cu putina smantana, iar la final peste ei se rade cascaval. Se pune sare si piper. Se lasa la cuptor la foc mic timp de 20-25 de minute. Se servesc calzi langa pulpe de pui sau snitel din piept de pui.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise