Cartofi gratinati cu afumatura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr cartofi
  • 300 ml smantana
  • 3 oua
  • 200 gr kaiser
  • 50 gr unt
  • sare,piper
  • 250 gr cascaval

Mod de preparare

Cartofii se spala si se pun la fiert,la foc mic sa nu se zdrobeasca.Dupa ce au fiert, se scot si se lasa la racit.Cascavalul se rade pe razatoarea cu ochiuri mari si se amesteca cu smantana, ouale,sarea si piperul.

Taiem kaiserul cubulete.Dupa ce s-au racit cartofii, se taie cuburi mai maricele.Se unge un vas termorezistent sau ce tava avem la indemana cu unt.Punem cartofii,adaugam kaiserul,iar deasupra turnam amestecul de ou si cascaval.Dam la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste frumos deasupra.Servim cartofii calzi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise