Cartofi gratinati cu usturoi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 grame de cartofi
  • - 50 grame de unt
  • - 100 grame de cascaval
  • - 200 ml lapte
  • - un ou fiert
  • - sare
  • - piper
  • - tarhon proaspat
  • - un catel de usturoi

Mod de preparare

Cartofii se curata, se taie felii si se adauga sare si piper.

Intr-o tava unsa cu unt se pun cartofii se adauga cascavalul ras, usturoiul zdrobit, tarhonul tocat marunt, oul taiat feliute si laptele.Se introduce tava la cuptor si se lasa pana cartofii se rumenesc

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise