Cartofi gratinati la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 3-4 oua
  • 200g cascaval
  • 100ml lapte
  • 200g smantana
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
  • ulei

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la prajit cateva minute, cat sa se inmoaie, nu sa se rumeneasca. Se scot din tigaie si se aseaza intr un vas yenna.

Ouale se bat cu sare si piper, se adauga smantana, laptele si cascavalul ras. Se toarna compozitia peste cartofi. Deasupra se aseaza un strat de cascaval ras si se presara marar si patrunjel tocat marunt. Se da la cuptor pt 20-30 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise