Cartofi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-9 cartofi medii
  • 300 g porumb dulce (conserva sau congelat)
  • 1/2 piept de pui
  • 8 linguri ulei
  • 1 pahar cu apa
  • condimente: sare, piper (oregano, boia, etc dupa gust)

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cubulete (2-3 cm), pieptul de pui la fel, se pune porumbul, uleiul, apa cat sa acopere cartofii si condimentele. Se amesteca bine si se pune la cuptor neacoperit, pentru ca apa sa se evapore. Este gata cand cartofii sunt copti pe deasupra. Gustul cartofilor si al puiului va capata o aroma foarte buna de la porumb!

Pofta buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise