Cartofi la cuptor cu oua si cas

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 - 600g cartofi
  • citeva felii de cas proaspat
  • 3 oua de casa
  • 200g smintina
  • 0 lingura de faina
  • o legatura de marar
  • sare, piper
  • boia dulce (daca doriti)

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare.

Se taie apoi in jumatati si se aseaza intr-o tava termorezistenta unsa cu unt. Peste ei pun feliile de cas si se presara boia dulce (pentru culoare).

Ouale se bat cu smintina, faina si mararul tocat marunt, apoi se toarna peste cartofi. Se condimenteaza dupa gust.

Se da la cuptorul incins la rumenit pentru 10 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise