CARTOFI MARSEILLAISE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 Kg. cartofi mici albi
  • 3 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • tarhon verde
  • suc de lamaie
  • sare.

Mod de preparare

1 Kg. cartofi albi mici/noi se fierb in coaja, se curata se stropesc cu 3 linguri de ulei si se presara cu sare, 2 catei de usturoi tocati, 1 ceapa taiata rondele fine, patrunjel verde si tarhon tocate marunt. Stropiti cu sucul de lamaie si dati la cuptor. Serviti-i calzi simpli sau ca garnitura la peste la gratar sau chiar la fripturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise