Cartofi muntenesti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 Gr branza proaspata de vaci.
  • 1 Ou.
  • 4 Cartofi mari.
  • 100 Gr telemea de vaca.
  • 3 Rosii.
  • 2-3 Lingurite de unt.
  • Sare,piper roz proaspat macinat,cimbru.

Mod de preparare

Se curata si se rad cartofii,se fierb si se scurg.

Intr-un castron, se bate branza de vaci cu oul,cimbrul,sarea,piperul si se adauga cartofii.

Se pun intr-un vas de yenna pentru a fii bagati in cuptor.

Se taie telemeaua in feliute si rosiile in rondele.

Se dispun rondelele de rosii in vas(deasupra amestecului de cartofi),iar deasupra se pun feliile de telemea cu linguritele de unt.Undeva la mijloc sunt rosiile.

Se pune vasul in cuptor, cat sa se topeasca branza.

Se serveste calda. Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise