Cartofi natur

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi,
  • 1legatura patrunjel,
  • 300g piept de pui,
  • 1ceasca ulei masline,
  • sare,piper.

Mod de preparare

Se curata cartofii se taie cubulete si se fierb aprox 20 min. Se unge cu ulei de masline o tava sau un vas termorezistent, se adauga cartofii si se lasa pana cand prind crusta aurie.intre timp se fragezeste bine pieptul de pui si se pune pe gratar, dupa ce a fost presarat cu sare si piper. Se toaca patrunjel si se adauga peste cartofi,dupa ce ii scoti de la cuptor, se lasa putin la racit se orneaza pe un platou impreuna cu pieptul de pui.este o reteta simpla, sanatoasa si cu putine calorii.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise