Cartofi nisiposi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 kg. de cartofi
  • 150 grame de sunca presata taiata bucatele mici
  • 3 linguri de pesmet
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata cartofii, se spala, se taie in bucati de marimea unei nuci si se fierb 3 minute. Sunca presata se prajeste in 2 linguri de ulei de masline pana devine crocanta (2-3 minute). Se adauga cartofii, pesmetul, sarea si piperul si se amesteca bine; se pune intr-o tava si se da la cuptor, incalzit in prealabil la 200°, 20 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise