Se toaca ceapa si se caleste pana devine aurie, taiem baconul cubulete si il punem peste ceapa, il calim un pic apoi bagam tigaia fara capac in cuptorul incalzit initial si o lasam cam 15 min.
Intre timp curatam cartofii si ii taiem in bucati mai mari, ii bagam intr-o punga pentru friptura si ii condimentam dupa gust, punem usturoiul granulat, cam cat dorim sa fie de usturoiati si adaugam 3 linguri de ulei; inchidem punga si agitam bine, astfel incat sa fie toti cartofii inveliti de ulei si condimente. Scoatem baconul din cuptor si punem cartofii si ii lasam cam 30-40 min. Cand sunt facuti ii scoatem din punga si ii punem in tigaia cu bacon si amestecam totul.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise