Cartofi noi cu cascaval la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6-7 cartofi noi mai mari
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 150 gr cascaval
  • 1 lingura cu unt
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Cartofii ii spala si le radem coaja.

Ii taiem cuburi mai mari.

iIi punem intr-o oala cu apa la fiert si cu un strop de sare, circa 15-20 de minute.

Dupa acest timp de fierbere ii scurgem bine de apa.

Luam o tava de cuptor si asezam hartie de copt in ea.

Punem cartofii in tava si ii condimentam cu putina sare, piper si boia de ardei dulce.

Peste cartofi punem cubulete mici de unt.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il presaram peste cartofi.

Dam tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita tot cam 15-20 de minute.

Cand sunt gata ii scoatem din cuptor, ii asezam pe un platou, presaram cascaval ras si patrunjel verde tocat.

Ii servim simpli sau pot fi garnitura la o bucatica de carne.

Pofta buna!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise