Cartofi noi cu cascaval

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi, marunti
  • 100g cascaval ras
  • 50 ml ulei de masline
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Cartofii spalati ii punem la fiert pentru 15’, in apa cu putina sare dupa care ii scotem in strecuratoare.

Cand s-au racit suficient cat sa nu ne ardem la degete, luam fiecare cartof-ior in parte si-l aplatizam cu o paleta, dupa care-i asezam intr-o tava tapetata cu hartie pergament. Ii stropim cu ulei de masline, ii saram ii piperam si ii dam la cuptor, la foc mare pentru 20’, pana se rumenesc. Scoatem tava, intoarcem rondelele de cartofi apoi o introducem dinnou in cuptor pentru cateva minute, cartofii trebue sa fie rumeniti pe ambele parti.

Luam un platou in care asezam cartofii fierbinti peste care presaram cascaval ras.

Se servesc simpli sau ca si garnitura.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise