Cartofi noi cu marar si usturoi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 1 legaturara marar
  • 2-3 usturoi verde
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Cartofii se curata si se da un clocot in apa cu sare, maxim 5 min. Cu cat cartofii sunt mai mici cu atit sunt mai dulci si deliciosi. In ceaun se incinge uleiul si se pun cartofii. Se amesteca cartofii cu paleta pentru a se praji uniform. Cind sunt rumeniti se stinge focul si se presara mararul tocat marunt si se amesteca in continuare 2-3 min. Se scot intr-un castron. Peste cartofi se pune sosul de usturoi care se face din usturoul tocat marunt si freacat cu ulei si sare. Se pune smintana si se fraca pana devine ca o crema.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise