Cartofi noi la cuptor cu branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1,500 kg cartofi noi
  • -branza pentru ras
  • -sare
  • -piper
  • -2 lingurite de Secretul gustului cu legume
  • -ulei
  • -usturoi granulat

Mod de preparare

Se spala cartofii de pamant, se curata, se taie bucati mai mari si se pun intr-un vas de yena cu capac, se presara cu sare si piper, se pun cele 2 lingurite de Secretul gustului si uleiul si se introduce vasul acoperit in cuptorul incins. Cand sunt aproape gata se ia capacul ca sa se rumeneasca cartofii. Se scot din cuptor, se presara cu usturoi granulat si cu o paleta se pun in farfurii si se rade branza peste ei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise