cartofi prajiti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 6 cartofi potriviti
  • - 3-4 catei de usturoi
  • - 50g unt
  • - 150ml ulei de masline
  • - sare, piper
  • - oregano, rozmarin
  • - putin patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja impreuna cu usturoiul. Se lasa la fiert aproximativ 20 minute. Intr-o tigaie putin adanca se pun 100ml ulei si untul impreuna cu ceapa taiata felii(daca se poate cat mai subtire, dar nu neaparat pt ca acesta oricum se topeste). Cand aceasta devine sticloasa se adauga sare, piper, oregano, rozmarin, cartofii zdrobiti grosier, usturoiul fiert, restul de ulei de masline si se lasa cu capac, la foc mic pana se rumenesc, adica inca aproximativ 20-30 minute. Se scot pe un platou(eu in lipsa lui am folosit un castron, deoarece se consumau imediat si eram in familie) si se presara deasupra patrunjelul tocat.

Spor la treaba! sau dupa caz Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise