Cartofi prajiti cu snitel de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui,
  • 2 oua,
  • faina de grau,
  • ulei pentru prajit,
  • 4 cartofi mari,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri smantana,
  • 2 linguri branza de oi,
  • ardei kapia copti.

Mod de preparare

Feliezi pieptul de pui si il bati. Treci feliile de carne prin faina, ou si prajesti pe ambele parti. Cartofii spalati, uscati in prosop, se prajesc in ulei incins.

Peste cartofi, intinzi o lingura de smantana, presari branza de oi. Servesti cu salata de ardei kapia copti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise