Cartofi speciali

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 4 rosii
  • 3 cepe
  • 200 gr carne macra de vita
  • origano
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se curata,se spala si se taie felii.Rosiile se pun in apa fierbinte si se dau un clocot dupa care se decojesc si se taie felii rotunde.Cepele se curata si se taie rondele subtiri.

Carnea se spala si se taie felii lungi si subtiri.

Se unge o tava cu ulei si se aseaza in straturi rosiile,carnea,cartofii si ceapa.

Se sareaza,se piperaza si se pune putin origano.Se da la cuptor,la 180 grade timp de 1 ora nu inainte de a mai adauga putin ulei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise