Cartofi taranesti

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 cartofi fierti in coaja;
  • 3 cepe mici;
  • 100 g Kaizer, bacon sau orice alt tip de sunca va place;
  • Sare, piper, boia – dupa gust;
  • Pentru decor: patrunjel tocat.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, iar cand sunt gata, se lasa la racit, se decojesc si se taie cubulete.

Se taie felii kaizerul si se maruntesc cele 3 cepe. Se caleste mai intai kaizerul sau sunculita in putin ulei, apoi se adauga si ceapa. Cand ceapa devine aurie, se pot adauga si cartofii fierti si se calesc, amestecand bine.

Se poate servi cu patrunjel tocat sau alaturi de o salata de legume.

Pofta Buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise