cartofi taranesti (5portii)

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5kg cartofi
  • 200g kaizer
  • 4 cepe mari
  • sare piper
  • marar daca doriti.

Mod de preparare

Se curata cartofii se taie cubulete si se prajesc in ulei.Separat se caleste ceapa solzisori(pina se rumeneste)apoi punem kaizerul peste ceapa mai calim ipreuna 7-10minute apoi punem la scurs intr-o sita ,dupa ce sa scurs ceapa se adauga peste cartofii prajiti ,se pune sare piper dupa gust.

sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise