cartofi taranesti (5portii)

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5kg cartofi
  • 200g kaizer
  • 4 cepe mari
  • sare piper
  • marar daca doriti.

Mod de preparare

Se curata cartofii se taie cubulete si se prajesc in ulei.Separat se caleste ceapa solzisori(pina se rumeneste)apoi punem kaizerul peste ceapa mai calim ipreuna 7-10minute apoi punem la scurs intr-o sita ,dupa ce sa scurs ceapa se adauga peste cartofii prajiti ,se pune sare piper dupa gust.

sa aveti pofta!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise