Cartofi taranesti cu bacon

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi,
  • 4 felii bacon
  • 3 graunti usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se taie cartofii mai mari in forma de patrat. Se pun la fiert si se dau cateva clocote peste ei.

Se scurg in strecuratoare si apoi se pun in uleiul incins. Se taie baicon-ul si se aduga peste. Graunti de usturoi se preseaza intai cu un cutit mai mare si apoi se taie si se adauga. Daca ai vin alb poti sa stropesti putin. Se punne sare si se lasa pana se rumenesc. La sfarsit mai poti adauga peste ei sos de mujdei de usturoi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise